Bucegi – Inima României

Țara noastră este foarte bogată când vine vorba de munți, ape, prezentând o adevărate multitudine de forme de relief, plasate astfel încât se creează o armonie perfectă între ele.

Printre ele se numără și munții Bucegi, a căror frumusețte te lasă cu gura căscată. De ce să alegi acest loc ca și destinație turistică? Este foarte simplu, ai ce vedea, este o experiență unică, să nu mai vorbim și de aerului curat, aici poți evada din oraș și din stresul care apare zi de zi. Fiecare dintre noi a auzit de Sfinx sau l-a văzut cel puțin într-o poza, și da pot spune că este și mai spectaculos decât în poze, parcă ar avea o poveste pe care așteaptă să o spună turiștilor. Mie unul excursia de la Bucegi pe care am făcut-o anul trecut în Bucegi cu prietenii a fost una dintre cele mai spectaculoase pe care le-am făcut vreodată. Parcă timpul a înghețat peste aceste locuri și au rămas presarate cu anumite peisaje menite să îți fure privirea.

Pe lângă Sfinxul din Bucegi tot aici mai regăsim și Babele, pe care din păcate atunci când am fost eu, nu am apucat să le vizitez dar care încă sunt o țintă pe lista mea de lucruri pe care trebuie să le văd măcar odată în această viață.

Așadar vă recomand cu tot dragul munții Bucegi, o destinație turistică excelentă pe care dacă îi veți vizita vă pot asigura că nu veți regreta și veți avea mult lucruri de povestit prietenilor legat de lucrurile pe care le-ați văzut și care s-au petrecut acolo.