Litoralul românesc

Cu toții știm că județul Constanța are o mare deschidere la mare deci implicat țara noastră beneficiază de multe stațiuni maritime, una mai deosebită ca alta. De asemenea poți beneficia de o clasă variată de servicii acestea fiind mai mult decât perfecte sau… NU. Nu dragă domnule, dacă vrei să mergi ca tot omul la mare nu ar trebui să alegi România din câteva simple motive în primul rând la noi stațiunile se împart în două categorii cele pentru oamenii de rând ( Eforie Nord, Sud Saturn, Jupiter) și cele pentru oamenii din București care ”bea bere” și sparge semințe pentru că ”ei este boșii”. Cam așa este când vine vorba de Mamaia, această stațiune an de an este plină în mare parte de cocalari care au atât de mulți bani încât îi enervează, cum spunea și un mare idol de al lor ”am bani de mă enervează”.

Eu am fost de ceva ori la mare până acum, iar stațiunile în care mi-am încercat norocul au fost Eforie Nord, Olimp și Constanța. Cel mai acceptabil pot spune că a fost în Olimp, unde am stat la un hotel de 4 stele care și-așa a costat mult mai mult decât trebuia dar măcar a avut servicii acceptabile.

Să vă zic o scurtă poveste pe care am pațit-o în discoteca de la Costinești. Am mers la baie și acolo era unu mort de beat cu capul in chiuvetă robinetul fiind pornit, curgându-i apă pe față. A venit un bodyguard și m-a întrebat ”Bă, îl știi pe ăsta?” i-am răspuns ”Nu.” La care el a zis ”Atunci dă-l în p**a mea” și la aruncat afară din baie respectiv din discotecă.