Imi plac filmele de groaza

Da, pot spune că filmele de groază ma atrag in mod special. De ce? Sincer nu am răspuns exact, cert este că am o latură care tinde putin spre groază dar nu în sensul de a fii ingrozit ci de a vedea groaza pe fața altora da știu voi ajunge în iad pentru chestia asta. După ce am văzut seria SAW am fost nevoit sa imi comand un stomac nou… pentru că da, cel vechi a cedat.

Acel film nu pot spune că fost de groază, a fost mai mult thriler dar a avut doza lui de sentiment pe care il caut și am fost mai mult decât mulțumit. Pot spune că sunt intr-o permanentă căutare de noi filme de groază simt că dupa fiecare film pe care il văd există ceva și mai și ceva care poate fii și mai înspăimântator. Sincer nu am fost niciodată la un cinematograf până acum dar nu imi este rușine de acest lucru, până acum nu am avut prilejul pentru a face acest lucru sau l-am avut dar nu am profitat de el. Sunt genul de persoană răbdatoare așa că atunci când apare un film nou de obicei aștept până când îl pot vedea online sau de ce nu să il descarc de pe vreun site, să mă simt și eu „roker haker modarfaker”. Cam ăsta sunt eu când vine vorba de filme de groază, așa ca pe final pot spune ca sunt chiar curios dacă va apărea vreodată Conjuring III.

La primele doua filme pot spune că am rămas destul de impresionat ținând cont că au fost persoane care au avut chiar și atacuri de cord după ce au urmărit filmele din această serie. Singurul film pe care il pot nominaliza in categoria „filme care m-au speriat” este The Woman in Black, da domnule… Ăsta da film.