Sala – Joacă sau Antrenament

De curând am început să merg la sală, un lucru pe care l-am considerat bun pentru mine având in vedere ca trebuie sa fac mici schimbări asupra condiției mele fizice . În primele mele zile la sală am avut parte de o atmosferă foarte încântătoare, tot ce făceam era să mă iau după un coleg care imi explica tainele acestei “ arte “.

La început primele două săptămâni am luat-o ca pe o joacă, până când mi-am facut curaj să cer antrenorului să imi arate câteva exerciții, exerciții care eu consider ca în momentul de fața m-au ajutat . Pe parcurs ce observam că am început să mă implic destul de profund în ceea ce făceam , corpul meu prinsese o formă destul de frumoasă, clar asta bucurandu-mă cel mai tare.

Din perspectiva mea e o greșeală enorma să vii la sală și sa stai în continuu doar cu nasul in telefon in timp ce corpul se lucreaza superficial la bandă sau bicicletă. Când vii într-un loc ca ăsta trebuie să te gândești că vii să evoluezi și să iți faci un bine, iar ca să ai rezultate trebuie să fii serios si să te axezi pe acel lucru pe care ți-l doresti.

Nenumăratele personae care se plâng că sala nu are efect asupra lor sau că sportul nu îi ajuta este pentru ca ei nu fac nimic altceva decat să butoneze telefoanele eventual să stea degeaba într-un loc si găsind scuze asemanătoare celor “ Am febră musculară “ sau “ N-am dormit prea bine aseară “.

În primul rând dacă ai de gând să te apuci de această arta, gândeste-te de două ori dacă ai de gând și să iți faci bine sau nu . Motivația e numărul unu dintre secretele succesului.