Stiri sau desene?

În principiu fiecare program este relizat pentru o anumita categorie de vârstă. De asemenea, fiecare are drepul la a alege ce vizionează și ce ii place. În fiecare moment în care imginea se deruleaza în fața ta, apar informații noi, care stimulează creierul mai mult sau mai puțin.

Știrile sunt preferate, de adulti, deoarece, îi pun la current cu ce se intâmplă în jurul lor, dar unele din ele sunt exagerate, făcându-I să ia prea în serios aproape tot ce apare la televizor.
Se mai spune că televizorul spală creiere, dar noi ca finițe umane, ar trebui să fim capabili să selectăm informația în folosul nostru și să o dăm la o parte pe cea eronată.

Desenele animate sunt preferate de copii în general, datorită contextelor amuzante, și animaților inedite ce apar de fiecare dată în industria televiziunii pentru copii. Unii adulti nu și-au pierdut înca sufletul de copil continuând chiar și la maturitate să privească desene sau eventual să stea cu propriul copil și să râdă alături de el, bucurându-se de acele momente frumoase.

E foarte important să ai și o recreere, iar dacă mai vrei în același timp să îți imbogățești cultura generală , s-au creat canale, ca Discovery Channel, National Geographic, si TLC, acestea fiind câteva dintre canalele cu contet internațional și specializat pe divertisment și informare.

Statul în fața televizorului trebuie să fie realizat prudent deoarece exista mulți factori negativi care îți pot influența atât vederea, iar uneori pierzi mai mult timp de cât ai crede, având tehnologia în față. De aceea toate aceste acțiuni trebuie făcute cu cap și cu un anumit program.