Cel mai nou film cu Joker

Filme și SerialeNiciun comentariu

Te afli aici:Cel mai nou film cu Joker

Primul trailer pentru filmul Joker a aparut acum cateva zile, iar fanii acestui film sunt cu adevarat incantati. Se spune ca acest film cu Joker ar putea fi unul dintre cele mai bune din toate timpurile, judecand doar dupa acest trailer. Filmul cu joker este o productie mai mult decat interesanta, primul trailer aratandu-l pe actorul Joaquin Phoenix in rolul principal. El il intruchipeaza foarte bine pe Printul Crimelor din Gotham si din ce se pare pana acum, acest trailer a starnit atentia unui numar foarte mare de persoane, el creind valva in online.

In universul DC Comics, acesta este modul prein care Joker ajunge sa fie acest personaj. Exista astfel posibilitatea ca pentru prima data sa avem un film DC serios, in care sa ni se prezinte si ceallalta fata a criminalului in serie, dar si a psihopatului Joker. Acest personaj mai este cunoscut si ca cel mai aprig dusman al lui Batman. Joaquin Phoenix interpreteaza rolul lui Arthur Fleck, acesta fiind un comediant de stand-up care da rateuri in cariera pe care incearca sa o cladeasca. La fel ca in Venom, ni se prezinta mai mult latura umana a acestui personaj. Ca mai toate personajele negative, acesta are si o latura umana, o latura ascunsa in cea mai mare parte.

Joker reprezinta tristetea din spatele rasului psihopat. S-ar putea ca Joker sa fi avut de-a face cu meschinaria societatii umane si de aceea s-a decis sa devina acest personaj. El este produsul unei societati corupte, dar si insensibile sau crude in acelasi timp. Fiind initial un ratat cu probleme sociale, dar si emotionale, acesta devine cel mai cunoscut raufacator din Gotham. El se transforma astfel intr-un lord al crimelor, fiind temut chiar si de capii mafiilor din orasul lui Batman.

Din ce se pare din trailer, se pare ca Joker imprumuta putin si din poivestea lui Penguin, acesta fiind un alt mare dusman al lui Batman. El imprumuta partea cu afectiunea pe care atat el, cat si Pinguinul o are pentru mama sa. Mama sa este singura care-l intelege siu il indeamna sa combata greuitatile vietii sale cu zambetul pe buze. Acest zambet devine un adevarat laitmotiv pentru Joker, clovnul care ajunge sa ucida cu sange rece. El ucide astfel fata nici un fel de remuscare, cu zambetul pana la urechi. In universul DC se cunosc putine detalii despre viata acestui personaj, regizorul avand libertate destul de mare.

Despre autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus