Provocările unui blog de călătorii

InternetUn comentariu

Te afli aici:Provocările unui blog de călătorii

Cei mai curajosi dintre curajosi decid sa isi deschida un blog de calatorii. Este vorba de oamenii care au mult timp liber sau un serviciu care implica multe calatorii. Blogurile de calatorii sunt foarte cautate de catre persoanele care vor sa isi petreaca un concediu de vis intr-o anumita locatie si cauta o descriere completa si cat mai la obiect a conditiilor de cazare, a obiectivelor turistice si ideilor pentru vacanta. Cu alte cuvinte, de vizitatori nu va duce lipsa un blog de calatorii pentru ca in permanenta oamenii vor sa se plimbe, sa isi petreaca vacanta sau concediul si sa calatoreasca spre o anumita destinatie.

Un astfel de blog nu poate fi deschis daca bloggerul nu calatoreste. A prezenta niste informatii preluate de pe alte site-uri si niste poze copiate si modificate nu fac cinste unui blog de calatorii. Adevaratul blog de calatorii este acela unde oamenii strang impresii, prezinta peripetii, incarca fotografii. Adevaratul blog de calatorii are un scop precis, fie acela de a reda intamparile din calatoriile interesante, fie ele hazlii sau nu, fie scopul de a ajuta oamenii care se aventureaza catre o destinatie mai putin cunoscuta sa o faca cu inima deschisa, tinand cont de anumite recomandari.

Bloggerul trebuie sa aiba placerea de a calatorii, sa prezinte informatii si calatorii din locul in care a fost cazat, obiectivele pe care le-a vizitat, din activitatile pe care le-a intreprins. Sunt bloguri de calatorii cu un stil desebit de redare a povestilor din concedii sau din vacante, dar si bloguri simple, cu un scop precis.

Pentru a capta cu adevarat atentia cititorului, blogul de calatori trebuie sa despre conditii de cazare, obiective de vizitat, modalitati de petrecere a timpului liber. In plus, depinde si de modul de abordare a subiectului si de stilul de scris. In cazul unor bloguri de calatorii, articolele pot fi foarte bine documentate si laborioase, insa lungi si greu de urmarit pentru cititorii grabiti sau, de ce nu, articole scurte cu informatii precise si fotografii complete.

Despre autor:

One thought to “Provocările unui blog de călătorii”

 1. Am vazut :
  -Abduction – Toata lumea bla bla bla nu il iau este cu cel din Twilight film de fete , dar tocmai aceeasi reactie am avut-o si eu prima oara dar s-a dovedit a fii o actiune placuta .
  -The Proposal – Ryan Reynold intotdeauna ma lasa uimit cat despre Sandra Bullock a dovedit ca i se potriveste si comedia .
  -The Darjeliing Limited – Daca nu aveti ce sa faceti noaptea inainte de somn , luati-l este un film placut cu Owen Wilson si Adrien Brody
  -Lars and the Real Girl – O comedie imbinata cu drama , mi-a placut rolul lui Ryan Gosling dar mai ales al prietenilor , vecinilor lui care i-au cantat in struna .
  -I love you man – Toata lumea zice ca e de gay filmul 123 movies asta , de ce ? Nu stiu , dar tot ce stiu este ca prietenia conteaza , acum dupa parerea altora esti gay daca iti place un film cu doi prieteni care se au ca fratii ? LOL .
  -Horrible Bosses – O echipa de 3 pampalai incercand sa isi omoare sefii , o comedie de casa .
  -It`s kind of a funny story – Un film plauzibil , l-am luat mai mult pentru Zach Galifianakis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus