Salariile actorilor din Game of Thrones

Filme și SerialeNiciun comentariu

Te afli aici:Salariile actorilor din Game of Thrones

Ultimul sezon din Game of Thrones se apropie cu pasi rapizi, iar lumea pare ca nu mai are rabdare sa afle cine va sta in cele din urma pe celebrul tron. Succesull acestui serial a insemnat si niste salatii foarte mari pentru actorii sai. Se spune chiar ca actorii din „Game of Thrones” sunt cei mai bine platiti actori de televiziune din lume, acestia reusind sa stranga niste sume foarte mari din epsioadele in care apar. Conform unor surse, s-au dezvlatuit sumele de bani pe care acesti actori le fac in urma fiecarui episod. Puteti vedea si voi care sunt sumele de bani pe care actorii l;e fec de pe urma unui episod, mai jos.

Emilia Clarke o interpreteaza pe Daenerys, ea castigand destul de multi bani pentru un episod, mai exact 710.000 de dolari. Ea spune ca este platitia la fel de mult ca actorii barbati din serial, astfel incat sa scape de orice discutii despre inegalitatea de sex. Averea neta a acestei actrite ar ajunge undeva la 13 milioane de dolar, conform unor zvonuri. Kit Harrington, actorul care il joaca pe Jon Snow face si el 710.000 de dolari pe episod. Acest lucru confirma si faptul lca salariile sunt egale intre femei si barbati. Averea neta a actorului este de aproximativ 12 milioane de dolari.

Lena Heady, actita care o joaca pe controversata Cersei Lannister primeste pentru un episod 710.000 de dolari, la fel ca Harrington si Clarke. Averea ei neta este insa mai mica decat a acestora doi, ea ajungand la 9 milioane de dolari. Nikolaj Coster-Waldau este actorul care il joaca pe Haime Lannister, el fiind fratele si iubitul lui Cersei, acesta primind 710.000 de dolatri pentru fiecare episod in care apare. Averea sa este una mai mare, ea ajungand la aproximativ 16 milioane de dolari. Maisie Williamd, cea care o joaca pe Arya Stark este un personaj important in povestea, dar nu unul central. Ea castiga mai putini bani decat colegii sai si mai exact 210.000 de dolati pe episod. Averea ei neta este de 6 milioane.

Un alt actor indragit este Peter Dinklage, el fiind unul dintre personajele preferate ale fanilor Game of Thrones. Acesta primeste pentru un singur episod 710.000 de dolari. Averea sa neta este una considerabila, ea ajungand la suma de aproximativ 15 milioane de dolari. Sophie Turner castiga 210.000 de dolari, averea ei neta fiind de 9 milioane de dolari.

Despre autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus