Săli de cinema pline la premiera filmului Venom

InternetNiciun comentariu

Te afli aici:Săli de cinema pline la premiera filmului Venom

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2018 a fost Venom, iar odata anuntat si sosit in salile de cinema din Romania, impatimitii de filme Action-SF au luat cu asalt cinema-urile pentru a se bucura din plin de unul dintre eroii negativi ai copilariei.

Inainte ca filmul sa aiba premiera, aparuse informatia cum ca filmul nu ar putea recreea in totalitate personajul copilariei, insa Tom Hardy a facu o postare pe Instagram in care dezmintea zvonurile. Dupa cum se stie, Venom a fost unul dintre cele mai asteptate filme din acest an, rolul principal revenindu-i lui Tom Hardy, iar incasarile record pentru octombrie arata faptul ca Venom a fost un film foarte asteptat. La nivel mondial, filmul a avut incasari de peste 205 milioane de dolari, in timp ce 80 de milioane de dolari venind doar din SUA, topul fiind completat de Coreea de Sud cu 16.4 milioane si de Rusia cu 13.6.

In primul rand, povestea filmului se formeaza in jurul jurnalistului Eddie Brock, jurnalist care a investigat mare parte din cercetarile facute de un ciudat om de stiinta, cunoscut deoarece realiza numeroase experimente pe o materie despre care se credea ca are origine extraterestra. Jurnalistul Eddie Brock ajunge sa aiba contact cu materia extraterestra, din greseala, materie care ajunge sa il infesteze pe jurnalist, acesta schimbandu-si in scurt timp corpul dar si personalitatea, beneficiind de puteri supranaturale pe care nu le putea controla si despre care nu stia nimic, corpul lui Eddie Brock devenind gazda materiei de origine extraterestra.

Jurnalistul isi da seama ca pentru a se salva, trebuie sa isi arate alter ego-ul, pe Venom, cel care se dovedeste a avea rolul decisiv, rol decisiv nu doar pentru Eddie, cat pentru toata populatia planetei.

Tinand cont de povestea destul de normala si familiara a filmului, parerile sunt impartite. Multa lume lauda filmul si producatorii pentru ideea de a-l readuce in prim-plan pe Venom, in timp ce altii critica filmul din pricina faptului ca acesta nu ar avea prea mare legatura cu povestea originala si stiuta de toti a personajului Venom. Cei mai multi aveau asteptari de la acest film, tinand cont ca filmele Marvel, in mare parte, au fost reusite, insa se pare ca Venom nu a reusit sa aduca ceva nou.

Tinand cont de isteria produsa cu filmul Venom, e de asteptat ca Marvel ca producator sa soseasca cu cel putin un comunicat, sau sa ignore valul de critici pornit pe retelel de socializare impotriva filmului. Pana la urma, parerile impartite si certurile nu fac altceva decat sa mentina filmul in Box Office.

Despre autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus